34 GEKKE KLEDINGWIJZIGINGEN || Hoodies En T-shirt Life Hacks En Recycle Projecten

1
59

HOODIE AMBACHTEN DIE JE ZULLEN VERRASSEN

Je kast vol oude kleren zit die je weg wilt gooien? Maar wil je geen geld uitgeven aan nieuwe kleding? Het is beter om ze opnieuw te gebruiken en ze een tweede leven te geven! Je leert hoe je je oude kleren kunt opknappen zonder een hoop geld uit te geven. Het is niet nodig om speciale naaivaardigheden te hebben om deze projecten te maken. Bekijk een coole verzameling ambachten over hoe je je oude hoodie kunt hergebruiken en iets cools kunt maken! Je zult ontdekken hoe je je t-shirt kunt versieren met vis! Ja, het is geen grap!
Gooi uw hoodie niet weg en doe deze in een boodschappentas. Het is niet nodig om speciale vaardigheden te hebben. Het is een coole lifehack wanneer je meteen een tas nodig hebt. Je kunt gemakkelijk een zak voor een bierfles maken. Bekijk een eenvoudige tutorial. Als je van reizen houdt, bekijk dan hoe je een verborgen reistas maakt. Het is een comfortabele manier om geld te verbergen en zich veilig te voelen. Leen een oude en lange hoodie van je vriendje en snijd hem! Nee, het is geen grap! Je leert hoe je een hoodie verandert in een cool sportkostuum met een crop-top en een rok. Grijp je schaar en chop-chop!
Je vindt veel tutorials over het vernieuwen van je oude t-shirt met bleekmiddel. Maak stempels van het gevoel dat je kunt gebruiken om je t-shirts te versieren. Neem een kom en giet bleekwater. Dompel een stempel in bleekmiddel en maak een afbeelding op je t-shirt.

Timestamps:
00:09 Hergebruik je oude hoodie
01:12 Verborgen reistas
03:24 Verander een hoodie in een tas
10:52 DIY Sport kostuum
——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

source