HOE DIEREN TE TEKENEN

Heb je een favoriete hobby? Ik heb een paar hobby’s die me helpen te ontspannen na een stressvolle dag. Tekenen is mijn favoriete hobby en ik kan urenlang verschillende foto’s maken. Bovendien heeft tekenen veel fysieke en mentale voordelen en het is de beste manier om je creativiteit te uiten. Tekening stimuleert de hersenactiviteit die verantwoordelijk is voor de verbeelding. U zult verrast zijn dat tekenen voordelen voor de gezondheid heeft, omdat het de hartslag normaliseert, ons gelukkig maakt en de bloeddruk verbetert. Sommige mensen denken dat tekenen heel moeilijk kan zijn, maar je hoeft niet naar de kunstacademie te gaan om te leren tekenen. Het lijkt onmogelijk, maar je kunt geweldige resultaten behalen na het bekijken van onze tutorials. Alles wat je nodig hebt om een beetje te oefenen en het resultaat is gegarandeerd. Bekijk deze video en u vindt eenvoudige tutorials over het tekenen van verschillende dieren zoals paarden, leeuwen, kikkers, vlinders en vogels. Bovendien hoef je geen duur gereedschap te kopen, je hebt alleen een potlood en inktpen nodig om leuke foto’s te maken.
We delen nog een creatief idee! Bekijk hoe je een bleekpen maakt die een perfect hulpmiddel is om leuke foto’s en posters te maken. Volg deze stappen: neem een kom en giet er bleekwater in. Verwijder vervolgens de punt uit een markeerstift en week deze totdat de oorspronkelijke kleur is verdwenen. Het duurt een paar uur. Maak daarna een kleurrijke achtergrond, neem een bleekmiddelmarker en begin met maken.
Als bonus zul je ontdekken hoe je delen van het menselijk lichaam kunt tekenen. Bekijk de video tot het einde om te leren hoe je een hand, ogen, lippen en haar tekent.

Timestamps:
00:09 Hoe teken je een leeuw
00:36 Een snelle manier om een kat te tekenen
03:01 Hoe verschillende vogels te tekenen
04:54 DIY-bleekpen
11:11 Hoe lippen te tekenen
——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

source